Ovatko oireesi allergiaa? Tee nopea allergiatesti!

AllerVEX®-tuotteilla helpotusta allergiaoireisiin

Ihana, valoisa ja aurinkoinen kesä tekee taas tuloaan! Monelle suomalaiselle luonnon herääminen talviunilta tarkoittaa kuitenkin myös hankalien, elämää rajoittavien allergiaoireiden alkamista. AllerVEX®-tuotteet, kätevä suljetuille silmille suihkutettava silmäsuihke, sekä luonnollista puolustuskykyä tukevat tabletit auttavat selättämään allergiaoireet. 

Hengitysliiton mukaan siitepölyallergiaa on jopa 10-20 %:lla suomalaisista. Tavallisiin oireisiin kuuluvat silmäoireiden lisäksi juokseva nuha, aivastelu ja kurkun kutina. Siitepöly voi myös pahentaa astman ja atooppisen ihottuman oireita. Allergian oireisiin kuuluu usein väsymystä, ja myös allergian hoitoon käytettävät lääkkeet saattavat aiheuttaa sitä. 

AllerVEX®-silmäsuihke allergisiin silmäoireisiin

AllerVEX®-silmäsuihke on helppo annostella, sillä se suihkaistaan suljetuille silmäluomille. Silmien ärsytys, vetistys, turvotus ja punoitus lievittyvät ilman lääkehoitoa, tai lääkettä voidaan ottaa aiempaa harvemmin. Perinteisten silmätippojen laittaminen itselle tai toiselle on monesti niin hankalaa, että tuote saattaa jäädä laittamatta. Hienojakoinen AllerVEX®-suihke kosteuttaa ja virkistää silmiä ja sopii käytettäväksi myös silmämeikin kanssa.

AllerVEX®-silmäsuihkeen sisältämät liposomit kuljettavat Perilla-kasvista (Perilla frutescens) eristetyn uutteen silmän sidekalvolle. Perilla lievittää silmien ärsytystä, punoitusta ja vuotamista vähentämällä histamiinin eritystä. Samalla liposomit ja natriumhyaluronaatti kosteuttavat ja voitelevat silmää sekä silmäluomen ihoa ja estävät siitepölyn pääsyä silmään. Myös silmän oma kyynelneste sisältää vastaavia liposomeja. 

AllerVEX®-silmäsuihkeen todettiin kliinisessä tutkimuksessa vähentävän allergisia silmäoireita ja päivittäistä allergialääkkeiden käyttöä.1 

Tabletit tukemassa luonnollista puolustuskykyä

AllerVEX®-tabletit tukevat elimistön luonnollista puolustuskykyä. Ne sisältävät runsaasti kversetiiniä sekä perilla-kasvista (Perilla frutescens) uutettuja, hyvää tekeviä flavonoideja. Lisäksi tabletit sisältävät D-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tabletin kaksikerroksisen rakenteen ansiosta ainesosat vapautuvat säädellysti mahdollistaen sekä nopean että pitkäkestoisen vaikutuksen. Yksi tabletti päivässä riittää.

AllerVEX®-silmäsuihke ja -tabletit sopivat sekä lapsille että aikuisille allergioiden tukihoidoksi. Lasten kohdalla kannattaa kääntyä lääkärin puoleen, jos oireiden syy on epäselvä.

Tuotteet saatavilla apteekeista ilman reseptiä. AllerVEX® on Sabora Pharman omistama tuotemerkki.

1. Ariano R. Ophtalmic Lertal spray for seasonal allergic conjunctivitis: an open-label clinical study. In Focus Year XX:10, September 2017.

AllerVEX silmäsuihke

  • allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi
  • lievittää silmien ärsytystä ja punoitusta
  • kostuttaa ja virkistää silmiä
  • on erittäin helppo annostella: sulje silmät ja suihkauta!

Allervex tabletit

  • Perilla tukee elimistön luonnollista puolustuskykyä
  • D3-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.