Allervex® silmäsuihke lievittää siite- ja eläinpölystä johtuvaa silmien ärsytystä ja punoitusta sekä kosteuttaa ja voitelee silmiä ja silmäluomia.

Kevättä ilmassa?

Allergikot huomaavat kevään tulon aivastelusta, silmien kutinasta ja nenän vuotamisesta. Siitepölyallergia rajoittaa elämää ja oireiden kanssa kärvistelyn sijaan allergiaa kannattaakin hoitaa.

Vinkkejä allergiakauteen

Jos kärsit kausiluonteisista allergioista, tuoreet kukat ja raikas kevätilma voivat aiheuttaa nenän tukkoisuutta sekä muita allergiaoireita. Ota huomioon nämä seikat, ennen kuin avaat yöllä ikkunan.

Voita allergiakauden uniongelmat näillä hyödyllisillä vinkeillä

Allergian oireena on nenän tukkoisuutta ja kutiavia, vetisiä silmiä sekä unihäiriöitä. Miten allergiat vaikuttavat uneen ja mitä voit tehdä nukkuaksesi paremmin.

Eläinpöly ja allergiset silmäoireet

Eläinallergeeneja on lähes kaikkialla. Niitä on julkisissa tiloissa sekä kulkuvälineissä niin paljon, että herkimmät eläinallergiset voivat saada oireita, vaikka siellä ei olisi allergiaa aiheuttava eläin käynytkään.

Kuivuvatko silmäsi?

Kuivat silmät on kiusallinen vaiva, joka yleistyy koko ajan. Kuivista silmistä voivat kärsiä kaikki, mutta silmien kuivuminen on tavallista vaihdevuosi-ikäisille tai sitä vanhemmille naisille.

7 vinkkiä allergiakauteen

Allergia aiheuttaa lukuisia eri oireita, kuten silmien turvotusta, tukkoista nenää, nuhaa, unettomuutta ja hengitysvaikeuksia. Siitepölystä aiheutuvia allergiaoireita voi kuitenkin helpottaa kotikonstein. Tässä seitsemän vinkkiä siihen, miten minimoida oireita.

Silmät kuivuvat autossa

Ratin takana istumisella on pidemmän päälle haitallisia vaikutuksia myös silmille. Usein silmät kuivuvat rasittuessaan, minkä huomaa kutinana tai roskan tunteena. Silmät voivat myös vuotaa.

Suojaa silmäsi auringolta

Kesällä nautimme auringosta ikään kuin näkisimme sen ensi kertaa. Teemme retkiä rannoille ja vietämme aikaa purjehtien. Jos merellä ei käytä kunnollisia aurinkolaseja, voi seurauksena olla ns. lumisokeus, joka tuntuu erittäin epämiellyttävältä.

Kerro meille Allervex kokemuksesi!

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila